ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Εκείνος & εΚΕΙΝΟΣ

Stand up comedy

O Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αντώνης Κρόμπας είναι «Εκείνος κι εΚΕΙΝΟΣ» κι επιστρέφουν στο Ρέθυμνο, μετά από μια σειρά sold-out παραστάσεων, για «Εκείνους» που δεν κατάφεραν να τους απολαύσουν & για «εΚΕΙΝΟΥΣ» που θέλουν να τους ξαναδούν!

Σε ένα καταιγιστικό δίωρο... σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν κι ερεθίζουν το κοινό... του θέτουν ερωτήματα, του απαγγέλλουν ποιήματα, του κάνουν τράκα χρήματα, του συγχωρούν τα κρίματα και άμα δεν έρθεις να τους δεις μπροστά σου φίλε θα το βρεις... γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!

 

Εμφανίζονται οι:   Λευτέρης Ελευθερίου, Αντώνης Κρόμπας
Κείμενα-Σκηνοθεσία:   Αντώνης Κρόμπας
Ήχος:   Γιώργος Χατζηαντώνης
Διάρκεια:   120'
Είδος παράστασης:   Stand up-sketch show
     
Τιμές εισιτηρίων:  
  • Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 10 €
  • Ταμείο 12 € / Μειωμένο: 10 € (Μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ)
  • viva.gr (Μετά την αγορά, φροντίστε για αντιστοίχιση θέσης από το ταμείο του κινηματογράφου)
     

 

  • Πρόσφατα είδαμε το Λευτέρη Ελευθερίου στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη νονά», ενώ έχει εμφανιστεί ακόμα, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «The Bachelor», «Μαγικός καθρέφτης», «Ξα μου», «Πέμπτη & 12» και «Το Κακό - Στην εποχή των ηρώων».

 

  • Ο Αντώνης Κρόμπας έχει εμφανιστεί, μεταξύ άλλων στις ταινίες «Ο Βασιλιάς», «Όμηρος», «Η καρδιά του κτήνους» και τις τηλεοπτικές σειρές «Οι συμμαθητές», «Η οικογένεια βλάπτει», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Φάρος» και «10η εντολή».

Πίσω