ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης

H Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Κουτάβια εν δράσει»!

Με όπλα τους τον ηρωισμό, την ομαδικότητα και την αγάπη για τη φύση, τα κουτάβια είναι έτοιμα για δράση! Με επικεφαλής τον αγαπημένο φίλο και αρχηγό τους, η ομάδα συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει... τα κουτάβια σιδερώνουν τις στολές τους, ετοιμάζουν τα οχήματά τους και η βόλτα στο δάσος μόλις ξεκινάει. Ένας απρόσμενος αέρας και μια δυνατή φωτιά, θα τους φέρουν μπροστά σε δυσκολίες... Η ξαφνική τους συνάντηση με ένα σκίουρο, ένα λαγό και μια κουκουβάγια, θα είναι η αρχή για το κυνήγι ενός κρυμμένου θησαυρού... Διασχίζοντας μονοπάτια, λύνοντας γρίφους και ψάχνοντας στοιχεία, καταφέρνουν τελικά να φτάσουν στον μοναδικό αυτό θησαυρό! Με την ξεχωριστή προσωπικότητα και την ιδιαίτερη ικανότητα του, κάθε κουτάβι βοηθάει και όλοι μαζί φτάνουν κάθε φορά στη λύση! Κανένας κίνδυνος και καμία δυσκολία δεν σταματάει την ομάδα, καθώς οι μικροί μας φίλοι και θεατές συμμετέχουν και αυτοί δίνοντας την πολύτιμη βοήθειά τους. Γουφ! Γουφ! και τα κουτάβια είναι έτοιμα για δράση... Με πολύ χορό, γέλιο, τραγούδι και ξεγνοιασιά! «Δουλειά δύσκολη... ομάδα σύσσωμη!

Ηθοποιοί:

 

Μαρία Βαή, Παναγιώτης Κούτελης, Βαγγέλης Μάγειρος, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Σωτηρία Σακαλάκη

Σκηνοθεσία:

 

Ανδρονίκη Μαλακόζη

Κείμενο:

 

Γιώτα Καλτσίδου

Μουσική:

 

Μανώλης Σταματιάδης

Χορογραφίες:

 

Μαρία Σούγγαρη

Ενδυματολογία:

 

Ιφιγένεια Μανώλα

Κατασκευή κοστουμιών:

 

Γαλήνη Ζουμπούλη

Κατασκευή Σκηνικών:

 

Στέφανος Σκυλάκης

Ζωγραφική Σκηνικών:

 

Γιάννης Γροϊδης

Video-Φωτογραφίες:

 

Καρέν Γκιουνασιάν

Μάσκες:

 

Anna Wasiac

Παραγωγή:

 

Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης

Είδος παράστασης:

 

Παιδική

Συνδέσεις:

 

Επίσημη ιστοσελίδα

Τιμές εισιτηρίων:  
  • Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου με αρίθμηση θέσεων): 10 €
  • Ταμείο: 12 €
  • Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Πληροφορίες:   6944638637 και 6980205311

 

  • Η «Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης» παρουσίασε τις παραστάσεις «Η Μάσα και ο Αρκούδος» και «Η Πριγκίπισσα του Πάγου ...Μετά».

 

  • Η «Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης» του θεάτρου «Παυσίλυπος», ιδρύθηκε το 2004, στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα στηρίχτηκε στο μεράκι της και την ανάγκη για καλό και ποιοτικό θέατρο. Δημιουργήθηκε με γνώμονα την υπέροχη μουσική, τις θαυμάσιες χορογραφίες και τα καταπληκτικά κοστούμια και κυρίως με κείμενα που επιτρέπουν στα παιδιά να κατανοήσουν τη ροή τους και να γίνουν δέκτες σημαντικών μηνυμάτων. Σκοπός της, να προάγει τον πολιτισμό και να μεταφέρει την μαγεία του παιδικού θεάτρου στο ευρύτερο κοινό, ακόμη και των πιο απομακρυσμένων πόλεων. Επιδίωξη όλων των μελών της σκηνής είναι να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει, θέατρο απλό και κατανοητό, αλλά ταυτόχρονα ποιοτικό και αναβαθμισμένο.

Πίσω